Specialist in beëdigde vertalingen

Verzenden en ontvangen van uw documenten 

 Wij hebben een jarenlange partnerschap met DHL EXPRESS en al onze documenten worden wereldwijd verzonden en opgehaald door deze dienst.

Met DHL hebben wij een gunstige prijs kunnen afspreken waar wij onze klanten van mee laten profiteren. Als u zelf een document wilt versturen, betaalt u in de regel 20% meer en het nadeel is dat er fouten kunnen worden gemaakt in ophaallocatie en locatie van de ontvanger. Dat kan bij ons niet want onze locatie is bekend bij de DHL-koeriers als een vaste ophaallocatie. De adresgegevens van de ontvanger worden nauwkeurig persoonlijk gecontroleerd door een contactpersoon bij wie wij het pakket aanbieden. 

Naast de gunstige prijs zorgt dat voor extra veiligheid en snelheid van de zending. Wij verdienen niets aan deze dienst die wij enkel en alleen als extra service aan onze klanten aanbieden.

Hebt u documenten in het buitenland en u weet niet hoe u de documenten snel en veilig naar Nederland kunt laten komen?

Wij sturen een importaanvraag naar het desbetreffende land, alwaar uw documenten worden opgehaald door de DHL-koerier die ze vervolgens in alle veiligheid bij ons op kantoor aflevert.