Specialist in beëdigde vertalingen

Vertaaldiensten

Beëdigde vertalingen, ook wel notariële of officiële vertalingen genoemd

Voor deze vertaaldiensten is het noodzakelijk dat de vertaler beide talen schriftelijk op een zeer hoog niveau beheerst. Royal Translations werkt om die reden dan ook uitsluitend met vertalers die zijn opgenomen in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv).

Omdat de vertalers van Royal Translations zijn beëdigd door een Nederlandse rechtbank, beschikken zij over een officiële beëdigingsstempel. Dit is een stempel waarmee de vertaling gewaarmerkt kan worden. In veel landen moet u hiervoor naar een notaris, in Nederland hoeft dat niet.

Geheel officieel

Indien u een document hebt dat vertaald dient te worden uit een vreemde taal naar het Nederlands dan is de beëdigde versie daarvan zoals wij die leveren voldoende voor alle instanties in Nederland.

Voor documenten die zijn afgegeven door diplomatieke vertegenwoordigingen in Nederland (ambassades of consulaten) wordt in de meeste gevallen naast de beëdigde vertaling ook een legalisatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken gevraagd.

Al onze document vertalingen zijn voorzien van de stempel van de beëdigde vertaler en kunnen dus worden gelegaliseerd. Dit houdt in dat mocht het nodig zijn deze documenten ter legalisatie kunnen worden aangeboden aan een rechtbank, ministerie of ambassade. Wij plaatsen een tweede stempel (blinddrukstempel of reliëfstempel) op elke pagina van de door ons geleverde documenten. Deze stempel garandeert de kwaliteit van ons werk en is tevens ter voorkoming van mogelijke vervalsing of fraude. Voor de instanties die de documenten ontvangen wordt het makkelijker om te zien of alle pagina’s van ons afkomstig zijn.

Snelle service

Heeft u een document dat vertaald dient te worden van of naar het Nederlands of een andere taal? Onze leveringstermijn via de webshop bedraagt normaliter vijf werkdagen. Echter in dringende gevallen is een vertaling binnen 1 uur soms mogelijk. Dit is een uitzonderlijke service die alleen mogelijk is in samenwerking met ons geweldige team van professionals.

Het bestelproces op de website is gebruiksvriendelijk en u kunt op uw gemak en op een tijdstip dat u het beste uitkomt een bestelling plaatsen.

Hebt u toch nog hulp nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Let op! Het aangeboden brondocument moet aan door ons gestelde kwaliteitseisen voldoen om er een vertaling van te kunnen maken.